Wemac de boer op

//Wemac de boer op
Wegdekreiniger Wemac

Sinds 16 april mag Wemac zich gelukkige eigenaar van de Brock VS7 wegdekreiniger noemen. De wegdekreiniger werd met heerlijk vers gebak afgeleverd door Van de Pol Voertuigtechniek en is een uitbreiding op het machinepark van Wemac.

Brock VS7 wegdekreiniger

De Scania met 450 pk is geleverd met een 7000 liter vuilcontainer inhoud en een watertank in de ronde bodem met een inhoud van ca. 1600 liter. Een tweede watertank is aan de achterzijde van de cabine geplaatst, deze heeft een inhoud van ca. 2500 liter. De Brock is voorzien van een hydrostatische aandrijving waardoor de chauffeur via het voetpedaal en een joystick bediening (zeer) langzaam voor- en achteruit kan rijden.

De vuurdoop

Nog voor het (paas)weekend begon kreeg de nieuwe wegdekreiniger de vuurdoop in het Friese Oldetrijne. De sleufsilo op een melkveebedrijf moest gereinigd en klaargemaakt worden voor de asfaltploeg. Een mooi moment om onze nieuwe machine voor het eerst in te zetten. Nadat de sleufsilo gereinigd was, heeft Oosterhof Holman er zuurbestendig asfalt gedraaid. Deze asfaltlaag voorkomt dat de zuren uit bijvoorbeeld kuil de grond in kunnen trekken.

Nieuwe wegdekreiniger
Wegdekreiniger Friesland
Wegdekreiniger Groningen
Sleufsilo reinigen